Zotya üveges Budapest összes kerületében házhoz megy

Az üveges gyorsszolgálat ajtó és ablaküvegezéssel foglalkozik és Budapest összes kerületében kimegy a házakhoz. Ez már azért is jó, mert nem nekünk kell bajlódni az üvegek szállításával, hiszen ezt mind megoldja helyettünk Zotya. Az üvegezési munkálatokra minden esetben garanciát vállalnak, és a határidőket megpróbálják a legrövidebbre szabni. A rövid határidő főleg most a hidegebb időszakban igen kedvező, hiszen senki sem tudja sokáig nélkülözni a nyílászárókat.

Az elmúlt időszakban az időjárás alaposan megváltozott, így számtalanszor heves viharok sújtanak le a városokban, tönkre téve ezzel a nyílászárókat. A szél betöri az ablakokat, vagy súlyosabb esetben egy vastagabb faág is kárt tehet a nyílászárókban.  Az gyorsszolgálat ezekben az esetekben is azonnal riasztható. telefonhíváskor figyeljünk oda, hogy minden pontos információt megadjunk annak érdekében, hogy az üvegezési munkálatok minél simábban és probléma mentesebben elkezdődhessenek. Figyeljünk oda a pontos méretekre és az üveg jellegére is. A törött üvegről érdemes felvételt készíteni és azt is átküldeni, hogy a szakember pontosan felmérhesse a kárt és azt is hogy milyen méretű és típusú üvegre lesz szükség a helyreállítási munkálatok során.

A szakember minden esetben egy árajánlatot küld az elvégzendő munkára és csak annak elfogadása után kezdődhet meg az érdemi munka. A megrendelés leadása után a leggyorsabban kimegy a helyszínre és megkezdi a munkálatokat. Természetesen ennél komolyabb üvegezési munkálatokat is elvállal, például kirakatok üvegezését illetve hőszigetelő üvegek gyártását is. Az üvegek élének csiszolása nagyon fontos, hiszen élvédelmet nyújt és esztétikailag is javít az üvegeken. Ez egy plusz szolgáltatás, amelyet mindenképpen érdemes igénybe venni. Mindenre árajánlatot küld és az elfogadás fényében kezdi meg a lényegi munkálatok elvégzését. Nem kell attól tartanunk, hogy a munkálatok végén magasabb összeg kerül kiszámlázásra, hiszen az árajánlatban már minden pontosan le lett írva és aszerint készül el a kért munkafolyamat. Az üvegezésen kívül természetesen a szállítás és a beszerelés is igény szerint benne lesz az ajánlatban, így nem kell semmivel sem bajlódniuk a károsultaknak.