Van már kedvenc menyasszonyi ruha kollekciója?

Ezen az oldalon böngészve könnyebben eldöntheti, hogy melyik menyasszonyi ruha kollekció a legszimpatikusabb számára:https://tianaeskuvoiruha.hu/eskuvoi-ruha-kollekciok/ .A legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő kollekció sokakat lenyűgöz. A menyasszonyi ruhakínálat igen meggyőző, így érdemes itt elkezdeni a ruha kiválasztását. Luxus és prémium. minőségű ruhakínálattal, szakképzett tanácsadónőkkel várják a menyasszonyokat a Tiana Esküvőiruha szalonba. Hazánkban igen sok helyen érhetők el menyasszonyi ruhák, de a nívós világmárkák csak kevés helyen találhatók meg. A szalonban világcégek világmárkái képviseltetik magukat. Essence os Australia, Martina Liana, Stella York márkák találhatók meg a ruhaszalonban.

 

A luxus esküvői ruha márka, az Essence of Australia cégcsoporttól a Martina Liana. A ruhák tervezője Martine Harris, aki évről-évre csodálatos kreációkkal örvendezteti meg a menyasszonyokat. A luxuskollekció tervezője az esküvői divat szakembereinek is mindig tud újat mutatni. A modelleket a magas anyagminőség és a design jellemzi. A luxus ruhákat kedvelőknek ajánljuk, akik csipkeruhákról álmodoznak, amelyek egyediek és gyönyörűek is egyben. A tervezőnő által megálmodott ruhákon Swarowski kristály díszítést használnak. Hosszú ujjú, vállpántos és rövid ujjú modellek közül választhatunk a Tiana szalonban. A ruhák mindegyikén a finom csipke dominál. Az egyszerű tüllszoknyától kezdve egészen a merészebb fodros szoknyákig itt mindent megtalálunk.  Akik finom. nőies. megjelenésről álmodoznak mindenképpen ezt a kollekciót válasszák.

 

Az Aire Barcelona márka tervezője Rosa Clara, aki 1995 óta segíti a menyasszonyokat. A finom anyaghasználat, a spanyol elegancia jellemzi a teljes kollekciót. A cégcsoport kiemelkedően fontosnak tartja a tengerparti esküvőket, így kollekcióját is leginkább ez jellemzi. Lágy esésű tüll anyagokat, finom csipkékkel és letisztult vonalvezetéssel készíti8k el a menyasszonyi ruhákat. A tervezők között megtalálható Karl. Lagerfeld, Zuhair Murad és Christian Lacroix. A meseszép spanyol ruhák hagyományos. és modern vonalvezetéssel is választhatók. Már 88 országban érhetők el a modellek, így most már Magyarországon is. Az. Enzoani márka is tartogat meglepetést menyasszonyok számára, hiszen 2006 óta kínálja egyedi és utánozhatatlan stílusban készülő ruhakölteményeit. A Tiana szalonba mindenképpen érdemes benézni, ha esküvőnket szervezzük.