Reiki tanfolyammal meg lehet tanulni az (ön)gyógyítást

Nincs olyan ember, aki ne akarna egészségesen és a lehető legtöbb ideig élni, úgyhogy miért ne jelentkeznél Reiki tanfolyamra? A különleges gyógymód, amely egy kézrátételes gyógymód elsajátítható a tanfolyamokon. Mára már sok millió emberen segített ez a gyógymód, műtéti beavatkozás nélkül. Hatékonyan veszi fel a harcos a különféle problémákkal és segít mindenkinek egészsége megőrzésében.

A test és a lélek regenerálódása és maga a gyógyulás is fontos. A teljes belső béke és a harmónia állapota érhető el a reiki gyakorlásával.

A reiki tanfolyam után már reiki kezeléseket is végezhetsz, így képes leszel akut esetekben is látványos javulásokat elérni a pácienseknél. A gyógyulás folyamata abban az esetben lesz hosszabb, ha a páciens már régóta gyógyszereket szed és emiatt rengeteg toxin rakódott le a szervezetében. Akut problémák esetén a kezelés nem helyettesítheti az orvosi vagy akár a kórházi kezelést, de kiegészítheti. Természetes módon az öngyógyító folyamat beindításával helyrebillenti a szervezet energiaháztartását és optimalizálja a test működését. Ezt nyújtja a reiki módszer. A kezelések semmilyen mellékhatást nem okoznak és az eredmény akár már egyetlen kezelés alkalmával látható lesz.

Nagyban függ a kezelés kimenetele attól is, hogy a páciens élete során mennyi méreganyag raktározódott le a szervezetében. Az egészségtelen életmód és a sok gyógyszer szedése nem a legjobb megoldás senki számára sem. A reiki egy isteni energia, amely egy intelligens energia is egyben. Tulajdonképpen a kezelő egy közvetítő szerepet tölt be így a kezelés teljesen biztonságosnak mondható. A reiki kezelést alkalmazhatjuk minden élethelyzet során, bármikor, amikor szükségét érezzük. Ez lehet megelőzés gyanánt, vagy akut és krónikus tüneteknél, de még fizikai vagy akár lelki eredetű problémák megoldásában is segítséget nyújt. A páciens pozitív hozzáállása segíti a kezelés pozitív kimenetelét.