Mit takar az Aviva módszer?

Nőgyógyászati problémáid vannak? Megkönnyítenéd a teherbe esést? Rendszertelen menstruáció nehezíti meg életed? Az egészséges életmód mellett a megfelelő mozgásforma megtalálására is érdemes hangsúlyt helyezned annak érdekében, hogy nőiséged megélésével testi szinten is minden rendben működjön. Nem lehet elégszer elmondani, hogy a testi és a lelki egészség szorosan összekapcsolódnak. Aligha képzelhető el egyik a másik nélkül, ezért a gyógyulás felé vezető úton az önismeretnek is fontos szerep jut.

Az Aviva módszer tulajdonképpen különleges tornagyakorlatokból áll, amelyek sokat segíthetnek a hormonális egészség fenntartásában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a torna rendszeres végzésének köszönhetően beindulnak azok a gyógyító folyamatok a szervezetben, melyek igen hatékonynak bizonyulnak. Nem csak nők, hanem férfiak számára is remek választás ez a megoldás, hiszen urológiai problémák esetén is eredményesnek bizonyul az.

Az Aviva egyébként nem csak tornagyakorlatokból áll, hanem a helyes légzés és a testhasználat is alapját képezi annak. Természetesen nem mehetünk el táplálkozás kérdése mellett sem, hiszen a mindennapokban a tányérra kerülő alapanyagok alapvetően határozzák meg azt, hogy miként érezzük magunkat a bőrünkben, sikerül-e egészségesnek maradni hosszú távon is. A speciális gyakorlatok az egész testet átmozgatják, és ezzel egyidejűleg élénkítik a vérkeringést a kritikus területeken is. A mozgásforma erősíti az izomzatot, javítja a vénás keringést, ami szintén fontos szerepet játszhat az egészség megőrzését illetően.

A rendszeresen végzett tornagyakorlatok segíthetnek egyensúlyba hozni a hormonháztartást, mely az egész életminőségre hatással van. A pajzsmiriggyel kapcsolatos problémák kezelésével a testsúly kérdése is rendeződhet, ám ehhez mindenképpen életmódváltásra is szükség van. A mozgással enyhíthetőek a változókorban megjelenő tünetek, de például petevezeték átjárhatósága érdekében is sokat lehet tenni a megfelelő gyakorlatok végzésével.

A férfiak és nők számára is javasolt mozgásra érdemes úgy tekinteni, mint egyfajta hasznos én-időre, ami kétségkívül megmutatja majd hatékonyságát a testi és a lelki egészséget illetően is. A már számtalanszor bizonyított Aviva torna jelentően javíthatja az életminőséget, ez pedig korosztálytól függetlenül kiemelt jelentőséggel bír.