Ilyen árakon mozognak most a szürkehályog műtétek

A látás olyan értékkel bír életünkben, mely felbecsülhetetlen. Ugyanakkor már egészen fiatal kortól előfordulhat, hogy a szem fénytörési hibái miatt szemüveget vagyunk kénytelenek hordani. Vannak, akik számára ez nem okoz különösebb kényelmetlenséget, vagy akár kontaktlencsével váltják fel a szükséges dioptriák használatát. Tény viszont, hogy bizonyos szembetegségek esetében nélkülözhetetlen az orvosi beavatkozás az életminőség javításának érdekében.

 

A szürkehályog gyakori megbetegedés, melynek esetében végleges megoldást a műtét kínálhat. Az állami rendszerben hosszas várólistákkal találhatják szembe magukat az érintettek, ezért megéri elgondolkodni a magánszolgáltatások kínálta lehetőségeken. A drnagymihaly.hu weboldalon bármikor tájékozódhat az aktuális szürkehályog műtét árakról. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a magán szolgáltatás keretein belül maximális kényelem várja a pácienseket, és várakozás nélkül áteshetnek a talán már régóta tervezett beavatkozáson.

 

Sokan tartanak attól, hogy fájdalommal jár majd a szemlencse cseréje. Az érzéstelenítő szemcseppeknek köszönhetően azonban a tíz perces beavatkozás fájdalommentes, és maximálisan eleget tesz a felé támasztott követelményeknek. S hogy honnan tudhatja, hogy a szürkehályog által Ön is érintett? Megvannak azok a biztos jelek, melyek e probléma jelenlétére utalhat.

Míg a homályos látás utalhat arra, hogy egyszerűen csak erősebb szemüvegre van szükség, de az elhalványuló színek, a többes látás, a fényérzékenység együttesen arra utalhatnak, hogy szürkehályog jelentkezett. Ilyenkor érdemes mihamarabb szakembert felkeresni, akivel megbeszélheti a továbbiakat.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szürkehályog műtét után teljes szemüvegmentesség érhető el, ráadásul a legmodernebb multifokális és trifokális műlencsék kerülnek alkalmazásra. A beavatkozást megelőzően részletes szemészeti vizsgálat történik, de a belgyógyászati területek is fókuszba kerülnek. A szemlencsét számítógépes technológiával tervezik meg a szakemberek, így tökéletesen megfelel majd az egyéni adottságainak.

 

Ha búcsút mondana a látásával összefüggő problémáknak, és végre maga mögött tudná a szürkehályog műtétet, akkor forduljon magán klinikához, ahol a páciens és a gördülékenység az elsődleges. Ne feledje, vannak olyan egészségügyi problémák, melyekkel nem érdemes várni, hiszen ezzel saját életminőségét ronthatja. Nyerje vissza az éles látás élményét profik kezei között!