Hol találhatok ajándék ötleteket pároknak évfordulóra?

Vannak olyan oldalak (mint például az elmenyplaza.hu), amelyeken keresztül könnyebben megtalálhatja a megfelelő ajándékot. Párok esetében nem túl egyszerű a megfelelő ajándék megtalálása az évfordulókra. A különféle élmény vouchereket egyre több pár veszi igénybe, hiszen hihetetlen élményekkel gazdagabban térhetnek haza. A kuponokat akár előre is meg lehet vásárolni. A weboldalon számtalan lehetőség közül lehet kiválasztani azt, amely mindkét félnek tökéletes és közös ajándéknak bizonyulhat.

 

A szabadulószobák sokakat vonzanak, de még nagyon sokan ki sem próbálták. Érdemes egy finomabb verzióval kezdeni a szabadulószobás ismerkedést. Erre tökéletes vouchert kínál a Titanic szabadulószoba. Itt lesz romantika, borzongás, logika, ez vár minden résztvevőre a Titanicon. A titkokkal teli kabinban csak egymásra számíthatnak a párok. Trükkös feladatokkal, titkos kódokkal lehet előrébb jutni a hajón. A 60 perces játék végén rátalálnak majd az ékszerre és arra a kulcsra, amely a kijutáshoz szükséges. Akik szeretnek moziba járni azoknak ajánljuk a moziszobát, ahol a párok kettesben élvezhetik kedvenc mozifilmjüket. Egy teljes termet ki lehet bérelni a neves napra és még a popcorn, valamint az üdítő sem fog elmaradni.

 

Akik egy romantikus hétvégét terveznek a párjukkal a téli időszakban a Balatonnál még véletlenül se hagyják ki a Jégvitorlázást. Ennél romantikusabb programot el sem lehetne képzelni. A különleges téli sportot kettesben próbálhatják ki a párok. A Balaton vizén jégszánnal lehet haladni. A 8 méter hosszú vitorlás 15 négyzetméteres vitorlafelülettel rendelkezik. A jégvitorlást nem a pároknak kell vezetniük, hanem egy tapasztalt jégvitorlás segíti őket abban, hogy biztonságosan próbálhassák ki ezt a különleges élményt. Itt a természet kedvelői is megtalálják számításaikat, hiszen a Pihenés a Természetben élmény csomag pontosan nekik szól. A nyüzsgő város zajától a természetben túrázhatnak, bringázhatnak, tehetnek erdei túrákat. A vidéki nyugalom és a friss levegő mindenkit megnyugtat és energiával tölt fel. Összesen 8 szállás közül lehet választani. A vouchert érkezéskor kell átadni a szállodában és már élvezhető is a pihenés.