Fogászati segítség kedvező áron!

A fogászati kezeléseknek mindig borsos áruk van. Kivéve persze akkor, ha olyan problémánk van, amelyet egyszerűen a körzeti rendelőben is meg tudnak oldani nekünk, illetve ehhez persze arra is szükség van, hogy a körzeti fogorvosunk megbízható legyen, és gyors, precíz segítséget tudjon nyújtani probléma esetén. Azonban azt hiszem, mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ez sajnos nem mindig van így, hiszen még ha egy végtelenül profi és kedves emberről beszélünk is körzeti fogászként, akire szívesen bíznánk rá a fogainkat, akkor is sokszor előfordul, hogy a körzetben annyi ember tartozik hozzá, hogy mire sorra tudnánk kerülni, addigra a fájdalmunk már elviselhetetlen lenne, vagy rosszabb esetben a fogunk lenne már menthetetlen állapotban.

Én magam fogászati kezeléseket tekintve nem olyan régen elég nehéz helyzetben találtam magam. A párommal ugyanis jelenleg az esküvőnket szervezzük, ami 5 hónap múlva lenne esedékes. Mint ahogyan köztudott, egy esküvő nem éppen számít olcsó mulatságnak, és mivel nagy családunk van, így egy közel 100 fős lakodalomról lenne szó. Az utóbbi egy évben mindenen próbáltunk spórolni, és az összes félretehető pénzünket az esküvőre szántuk. Persze a családunk is besegít, de legalább egyharmad részét mégis nekünk kellene állni.

Utólag visszanézve nagyon sajnálom, hogy így alakult, és ha újrakezdhetném, természetesen jobban csinálnám, de gyerekkoromtól kezdve nagyon hiányos volt a szájhigiéniám és a fogápolási rutinom. Naponta maximum egyszer mostam fogat, de volt, hogy egyszer sem sikerült, fogselymet, szájvizet és hasonló hasznos dolgokat nem használtam, elektromos fogkefe helyett csak a hagyományos kézivel mostam fogat – és még sorolhatnám, mennyi mindent elrontottam az évek során ezzel kapcsolatban.

Mindez persze oda vezetett, hogy most – az esküvőszervezés közepette – a teljes fogsor implantátum ár után nézelődök az Interneten, mivel már addig nem húzom ki, és rádöbbentem, hogy az esküvői képeken sem mutatna jól a fogam, illetve addigra valószínűleg annyira fájna több helyen is, hogy az esküvői vacsorát sem tudnám élvezni. Teljesen el vagyok keseredve, hogy honnan lesz nekem erre pénzem, legfőképpen most.

Jobb megfogalmazás talán az, hogy el voltam keseredve (múlt időben), ugyanis pár nappal ezelőtt ráleltem keresgélés közben a Fogorvos Budapest weboldalára, ahol igazán kedvező árakba botlottam. Az oldal egyébként nagyon rendezett, és már első látásra jó benyomást kelt abban, aki idetéved. A kék és fehér színvilág a kezdő oldalon fogászati rendelőre utaló színekkel kelti fel a figyelmünket, ezek mellett pedig a piros szín is megjelenik, ami kiemeli a fogászati rendelő telefonszámát, illetve azt a gombot, amivel időpontot tudunk kérni egyszerűen. Az időpontkérő gomb mellett találjuk a további lehetőségeket a velük való kapcsolatfelvételre, megtaláljuk a hozzájuk tartozó második kerületi címet, a telefonszámot, amely előtt még a nyitvatartási időt is feltüntetik, illetve külön azt is, hogy a telefonszám is ebben az időben hívható, ha a lap aljára tekerünk, emailcímet is találunk, illetve rögtön emellett egy külön kapcsolatfelvétel rész is megjelenik, ahol nagyon egyszerűen megadhatjuk az adatainkat, leírhatjuk a problémánkat, és már el is tudjuk küldeni a rendelőnek.

A teljes fogsor implantátum ár nagyon kedvező náluk, és ami külön elnyerte a tetszésemet, hogy egy külön fül van arra az oldal tetején, hogy az árakat is megtaláljuk, itt pedig elég részletesen meg vannak adva a különböző szolgáltatásokra vonatkozó árak, de van náluk lehetőség bemenni állapotfelméréssel és konzultációval összekötött árajánlatkészítésre is. Így mindenképpen előre tudunk tervezni a pénzünkkel, és nem fognak meglepetések érni minket a kezelések végén.

Én tehát mindenképpen igénybe veszem a szolgáltatásaikat a közeljövőben, és már most is jó szívvel ajánlom őket mindenkinek!