Felvehet akár mikrohitelt is, ha fejleszteni szeretné cégét.

Pályázatok mellé illetve pályázatok nélkül is elérhetők a különféle mikrohitelek, Megfelelő hitel kiválasztásával, akár nagyobb fejlesztésekbe is belekezdhet. A hitelügyintézéshez lehetőség nyílik szakemberek segítségét is igénybe venni, hiszen a hitelügyintézés teljes folyamatát menedzselni szükséges. A vállalkozások napjainkban sokszor szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a nagyobb beruházásokra, egy-egy különleges projekt finanszírozására nincsen elegendő pénzük. Ilyenkor a mikrohitel segítséget nyújthat. A hitellehetőségek közül mindig a legkedvezőbbet kell kiválasztani, hogy a havonta fizetendő törlesztőrészlet ne hátráltassa a céget a további fejlődésben.

Ingatlanokat lehet építeni, telephelyet fejleszteni, új vagy akár használt gépeket beszerezni, személygépkocsit vagy akár tehergépkocsit vásárolni. A mikrohitelek képesek segítséget nyújtani az átmeneti likviditási problémák esetén is. A cégeknek ezen felül lehetőségük nyílik arra, hogy a különféle mikrohiteleket egy-egy pályázattal is kombinálják. Ebben az esetben célszerű pályázatíró cégek segítségét is igénybe venni, hiszen a megfelelően és cégre szabottan kiválasztott pályázat a legfontosabb. A hitel és a pályázati pénz már nagy segítséget nyújthat a különféle finanszírozási lehetőségekhez.

A pályázatok benyújtásához elengedhetetlen az üzleti terv elkészítése. A forráscentrumnál ezt teljesen ingyen elvégzik, hiszen így a szakértő a későbbiekben a kialakuló problémákat is sokkal jobban tudja kezelni és kézben tartani. Azoknak a vállalkozásoknak is érdemes a mikrohitelre benyújtani az igénylésüket, akiket korábban már elutasítottak, hiszen elképzelhető, hogy az üzleti terv nem illeszkedett teljesen a bank elvárásaihoz. Még egy lehetőség kínálkozik a vállalkozások számára, ez pedig nem más, mint a Széchenyi Kártya. Akár 25 millió forint hitelt is lehet igénybe venni, és mindösszesen 2 hét alatt kiutalásra is kerülhet a szükséges pénzösszeg. Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek nagyon rövid idő alatt nagyobb befektetésre szánt összegre van szükségük. A pénzügyi intézményeknél ezeken felül még számtalan úgynevezett vállalkozói hitel érhető el, amelyek akár 62,5 millió forint összeget is jelenthetnek egy-egy vállalkozás számára.