A famegmunkálás rengeteg szegényebb régióban működő cégnek ad lehetőséget

Manapság rengeteg lehetőséget tartogat a szegényebb régiókban élők számára is a faipar. Famegmunkálással még a legeldugottabb településeken is foglalkozhatnak a hozzáértők, hiszen a fatermékek iránt egyre nagyobb a kereslet. Sokan a műanyag termékeket nem részesítik előnyben még nyílászárók tekintetében sem, hiszen inkább hajlanak a természetesség, azaz a fa felhasználás felé. Mesteremberek általában egyszerű gépeket, fűrészeket, asztalos gépeket és gyalugépeket használnak a fa megmunkálására. A nagyobb vállalatok pedig az élzárógépeket, a CNC megmunkáláshoz szükséges eszközöket, lapfűrészeket keresnek.

A Szalafa az egyedi minőségi beltéri ajtók gyártásával vívta ki rangsorát az erre szakosodott cégek között. Már 1989 óta várja a lakosság és a cégek megrendeléseit fa ajtókkal kapcsolatban, de természetesen ezen túl más fa nyílászárókat is készítenek. Minden esetben egyedi igények kielégítésére törekednek, amely valljuk be, nem nagyon érhető el a nyílászárók piacán. Stílust tekintve a klasszikustól egészen a minim stílusig terjed kínálatuk. Üveg tolóajtók, festett ajtók, Altholz ajtók. Ezeknek a gyártásával is foglalkoznak. Sok éves tapasztalattal és megannyi tapasztalattal rendelkeznek, amelyet érdemes szem előtt tartani, amikor éppen nyílászáró vásárlás előtt állunk.

A cég az ajtók gyártása mellett folyamatosan nyitott a különféle fejlesztések végrehajtására, hiszen számukra a vevőelégedettség nagyon fontos. A hazai beltéri ajtó divatban élen járnak, emellett állandóan új modellekkel lépnek piacra. A termékpaletta folyamatos bővülése a szakképzett munkatársaknak köszönhető. A ma olyan divatos és praktikus tolóajtók többféle kivitelben is megvásárolhatók náluk. Falba csúsztatható és a fal előtt eltoltható gyártmányokat is rendelhetünk a cégtől, így érdemes a weboldalon keresztül a széles termékpalettát áttekinteni. Mára már elérték azt, hogy nagyon sok gyártó az ő termékeiket másolja, utánozza, hiszen mindenki látja, hogy fejlődőképes és sikeres cégről van szó. Az országban már számtalan helyen elérhetők a termékek, hiszen széles viszonteladói partnerhálózatot építettek ki. Beltéri ajtók, üvegajtók, tolóajtók, klasszikus beltéri ajtók, Mod-Art ajtók, MDF ajtók is megtalálhatók a cégnél, így ha lakásfelújításban vagy éppen építkezésben gondolkodunk, akkor mindenképpen kérjünk ajánlatot a központtól vagy bármelyik viszonteladójuktól.