Kedves Látogatóink!

Új szolgáltatásainkkal szeretnénk vonzóbbá tenni a szolgáltatásunkat. Lehetőségetek van Online rádió indítására,
hamarosan saját domain nevetek is futhat  Pénzkereseti lehetőségeinkkel saját tárhelyetek tartalmával akár kiegészítő jövedelemre is szert tehettek.

A jövőben is híve leszünk a gyors, hatékony kiszolgálásnak. Arra kérünk minden felhasználót, hogy szabályzatunkat fokozott figyelemmel tartsa be. Mi, mint értékteremtő, alkotó emberek, szerzők,

Külön felhívjuk a figyelmet a szerzői jogokat, illetve szellemi tulajdonjogokat sértő tartalmú anyagok elhelyezésének tilalmára.

Nem megengedett a szerveren önkényuralmi jelképek és a szerzői jog hatálya alá eső mp3, zene, program, iso, warez, film, játék és bármi a felsoroltakkal azonos tartalmú állomány elhelyezése, nem helyezhető el olyan anyag, mely törvénybe ütközik, mások jogait sérti, fajgyűlöletet szít, illegális tevékenységet támogat, illegális tevékenység végzéséhez nyújt segítséget, internet-etikettet sértő tevékenységhez nyújt segítséget.

Reméljük, újításaink elnyerik mindenkinek a tetszését és egyben várjuk a hibákat feltáró véleményeket, az építő javaslatokat.