ESTA kérelem magyarul, gyors és pozitív elbírálással

Amennyiben a közeljövőben Ön is szeretne az Amerikai Egyesült Államokba utazni, akkor fontos tudnia, hogy nem minden esetben kell vízummal rendelkeznie. Köztudott ugyanis, hogyha csak ideiglenesen, maximum 90 napig, esetleg csak átutazás céljával kíván belépni az Államok területére, akkor az is elegendő, ha rendelkezik az úgynevezett ESTA vízummal. Lévén pedig, hogy az ESTA kérelem tulajdonképpen az USA területére való belépéshez szükséges Elektronikus Beutazási Engedély igénylését jelenti, az ilyen típusú rövidebb látogatáshoz Önnek csupán ezt az engedélyt kell beszereznie. Az ESTA vízumot 2009. január 12-től minden olyan személy igényelheti, aki a VWP, tehát a Vízummentességi Program valamelyik tagországának állampolgára, így jelen esetben minden magyarországi polgár élhet ezen lehetőséggel. Tehát, ha gondolkodik a kiutazáson, akkor mindenekelőtt az ESTA kérelem benyújtásával kell kezdenie az ügyintézést.

Nem mellékes, hogy az ESTA igénylése rendkívül egyszerűen zajlik, csupán néhány űrlap kitöltésére van szükség, amit könnyedén, az online felületeken is elvégezhet. Persze fontos hangsúlyozni, hogy ezen űrlap kitöltése, a teljes adminisztráció kivitelezése sokkalta egyszerűbben és biztosabban zajlik, ha az ESTA kérelem benyújtásához hozzáértő szakemberek segítségét kérjük, hiszen ezáltal nagyobb esélyünk lesz a pozitív elbírálásra.

Éppen ezért is érdemes mindenekelőtt hozzánk fordulnia! Tény ugyanis, hogy mi, az ESTA Visa ügynökségnél készséggel és valódi profizmussal vállaljuk az ilyen típusú ügyintézést, nem beszélve arról, hogy általunk az ESTA kérelem magyarul és teljesen közérthetően nyújtható be.Tudjuk, hogy minden esetben előnyösebb, ha valaki a saját anyanyelvén válaszolhat az adott kérdésekre, illetve ha az ügyvitel különböző lépéseit és feltételeit is érthetően veheti tudomásul. Éppen ezért, mi igencsak nagy hangsúlyt fektetünk a magyar nyelvre.

Amennyiben szimpatikus az ESTA kérelem magyarul történő igénylése, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Ügynökségünk nemcsak a kérelmezési folyamat közérthetőségét, hanem további előnyös szolgáltatásokat is kínál. Példának okáért, ha bennünket választ, akkor nemcsak folyamatos támogatást és széleskörű PDF dokumentációt kaphat, hanem ügyfeleinknek, többek között vészhelyzeti szolgáltatást is vállalunk. Sőt, az ESTA kérelem magyarul történő igénylésével párhuzamosan, a kiutazás ideje alatt bónuszként ingyenes Nagykövetségi és Konzulátusi Útmutatót is felajánlunk Önnek. Válasszon bennünket és bízza igazi szakavatott ügynökökre az ESTA beszerzését!