Sok mindent lehet köszönni a csomagkövetésnek

Hála a csomagkövetésnek ma már ritka az olyan helyzet, hogy úgy kell várnia a csomagjára, hogy fogalma sincs annak állapotáról – emlékeztet a Csomagnet.hu szakmai tanácsadója. Mára már elsődleges szempont a csomagok feladásánál, hogy annak pozícióját minden pillanatban ismerjük. A csomagkövető szolgáltatás mindenkinek fontos, hiszen az a célunk, hogy küldeményünket mindig célba juttassuk, illetve a nekünk érkező küldemények időben és pontosan megérkezzenek. Vállalkozásoknak ezt a plusz szolgáltatást mindenképpen megéri igénybe venni. A vásárlóknak feladott csomagok nyomkövetése fontos lehet, ha mindenki tökéletes szolgáltatást kíván nyújtani.

Számtalan vállalkozás szinte napi szinten foglalkozik veszélyes küldemények értékesítésével és ebben az esetben is fontos, hogy a nyomkövetési szolgáltatás elérhető legyen. Veszélyes küldemény minden olyan küldemény, amely különleges kezelést igényel. Tulajdonképpen minden olyan termék veszélyesnek számít, ami a futárra, a címzettre is veszélyes lehet. Sok termék rendelkezik MSDS adatlappal, ezt érdemes a forgalmazóktól bekérni. Ezen az adatlapon szerepelhet az ENSZ szám, amely veszélyes árut jelent. Ilyenkor csak veszélyes áruként szabad a csomagfeladást elindítani. A csomagnet egyik partnere a TNT, amelynek segítségével akár még aznap fel is vehetik a csomagot. Amennyiben egy vállalkozás igen gyorsan képes a csomagok tovább küldésére úgy biztosak lehetünk abban, hogy a vásárlói elégedettség nőni fog.

Manapság olyan nagymértékű verseny alakul ki a vállalkozások között, amivel nagyon nehéz lépést tartani. Ha egy vállalkozás odafigyel a többletszolgáltatásokra, akkor biztos a siker. Egy gyors csomagküldés minden vállalkozás érdekét szolgálja. A DPD és a TNT is nagyon gyorsan kiszállítja a küldeményeket és ehhez semmi mást nem kell tenni, mint egy gyors kalkuláció után kiválasztani a megfelelő partnert és a csomag adatait megadva megrendelni a csomagszállítást a csomagnet oldalán. Még soha nem volt ennyire egyszerű a csomagszállítás megrendelése, ráadásul a számlát azonnal bankkártyával is kiegyenlíthetjük. Ha véletlenül nem áll rendelkezésünkre elég fedezet a kártyán, akkor még a készpénzes fizetés is számításba jöhet.