Kilépett az otthon korlátai közül a női papucs

A 2023-as divathullámok nagyon változatosak, így minden divatrajongó ízlését kielégítik. A legcsinosabb és legszelídebb szandálok mellett, a vagány női papucs is megtalálható. A szokatlan platformok és a vastag talpak tökéletes opciók, hogy masszívabbá tegyük a lábbeliket.

A 2023-as tavaszi-nyári szezonban egyébként a durvább kialakítású talpak hódítanak. Ez egy nagyszerű hangsúly, ami érdekesebbé és élénkebbé teszi a megjelenést. A tervezők azt is javasolják, hogy kísérletezzünk a fatalpú női papucsokkal! Ha sikeresen kombináljuk ezeket egy stílusos öltözékkel, akkor a társaság fénypontjai leszünk. A legtermészetesebb anyag kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy az összkép színpalettája összhangban legyen a stílussal. Vagyis részesítsük előnyben a fekete, barna, bézs, fehér, menta és lágy kék árnyalatokat!

A női papucsok már régóta nem csupán a strandolás attribútumai. Mivel úgy tűnik, hogy idén a tervezők az utcai stílust a maximális szabadsággal és kényelemmel társítják, a női papucsot nem kell többé csak az üdülőhelyekre és a medencékre tartogatnunk.