Horvátországban egymást érik a luxus nyaralók

Még mindig nagyon felkapott hely Horvátország és sokan a luxus nyaralókat foglalják le a nyári szezonban. De mi a helyzet azokkal, akik inkább a megfizethetőbb szálláshelyeket részesítik előnyben? Természetesen számukra is kínálnak számtalan szálláslehetőséget a helyiek. Horvátországban érdemes olyan szálláshelyet választani, amely rendelkezik jól felszerelt konyhával, hiszen sokkal olcsóbban megúszhatjuk így a nyaralást, vagy éppen a téli pihenést.

Mint már említettük léteznek drága szállások, de vannak olcsó szállások is. Érdemes a neten keresgélni, hiszen számtalan helyen hirdetik meg év végén a megfizethető ajánlatokat. Az Omis Riviéra, Közép-Dalmáciában sokak kedvence. A Split és Makarska között megtalálható szakasz igazán hangulatos városokkal várja az ide érkezőket. Macskaköves utcák, a különleges vidéki építészet, megannyi látnivaló. Talán kevesen tudják de Omis kalóz múlttal is büszkélkedhet, amely a halászati és a hajózási hagyományok ápolása mellett kiemelkedően fontos a helyi lakosoknak. A Starigrad és a Mirabella erődöket mindenképpen látogassuk meg nyaralásunk idején. A 8-as adriai főútról lehet megközelíteni a helyi piacot, ahol igény esetén a főzéshez szükséges hozzávalókat is gyorsan beszerezhetjük.

 

3-4 fős apartmanokat már 12000 forinttól bérelhetünk személyenként egy éjszakára. Emellett természetesen komplett nyaralók is a vendégek rendelkezésére állnak 18 000 forinttól, amelyek sokszor gyönyörű kilátással rendelkeznek. A stúdió apartmanok többsége wifivel is rendelkezik emellett a kis konyhák is jól felszereltek. A stúdiók elosztása tökéletes, így akár egy család is kényelmesen pihenhet az Omis Riviérán. A nyaralók közül a három csillagosak még megfizethető árakon bérelhetők ki akár egy hosszú hétvégére is.

Hálószoba, nappali, fürdőszoba és konyha várja a vendégeket. Itt is mindent megtalálunk, ami a nyugodt pihenést szolgálja. Akik nem szeretnék főzéssel tölteni az időt, azoknak ajánljuk a kellemes helyi családi éttermeket, ahol a vendégeket nagy szeretettel fogadják az év bármely szakában. Akik már eldöntötték, hogy a főszezont kihagyva egy olcsóbb időpontban mennek szabadságra, azoknak szívből ajánljuk az Omis Riviérát, amely Dalmácia egyik gyöngyszeme.