Egy kereskedelmi klíma még több felelősséggel rendelkezik

Amikor nyáron az irodában a jó hőmérsékleten múlik a produktivitás, akkor nem vicc, hogy milyen klímát szerzel be. A klíma kínálatból érdemes azok közül válogatni, amelyek álmennyezeti kazettás készülékek és kiválóan lehűtik még a nagyobb légterű irodákat is. Az egyenletes és komfortos légelosztásnak köszönhetően munkatársaid egész nyáron élvezhetik a hűs levegőt, amelynek köszönhetően munkakedvük és teljesítményük kiemelkedő lesz.

Cascade kazettás Fan Coil kereskedelmi klíma már kétféle teljesítménnyel is megvásárolható. Hűtő teljesítmények közül választhatunk 3 vagy 3,5 kW klímát, melyeknél természetesen eltérő a fűtőteljesítmény is. Érdemes előre gondolkodni és mindig a fűtendő vagy hűtendő helyiség méretének megfelelőt kiválasztani.  Beépített cseppvíz szivattyúval, huzagolt rézcsőből készült hőcserélővel, mosható levegőszűrővel kínálják ezt a profi klímát.

Természetesen a halk működés is a Cascade klímával jár, így biztos lehetsz abban, hogy a munkaidő végére sem fog megfájdulni a munkatársak feje a hatalmas zajtól. A többfokozatú ventilátor lehetővé teszi, hogy egyedileg szabályozzátok a kílmák befújásának erősségét, így olyan helyen is felszerelhető, ahol esetleg egy-kettő a klímára érzékenyebb alkalmazott dolgozik. A kompakt dizájnnak hála bármilyen irodába, vagy nagyobb helyiségben jól mutat és illeszkedik a már meglévő iroda designhoz.

Az inverteres klímák közül érdemes megemlíteni a DC kazettás szettet, amelynek beltéri mérete 600x600x230 mm, míg a kültéri mérete 776x320x540 mm. Az „A” energiaosztályba tartozó inverteres kereskedelmi klíma meleg indítással és beépített cseppvíz szivattyúval működtethető. Turbó üzemmód és kompakt dizájn társul jellemzőihez. A megnövelt biztonság és a könnyebb karbantartás már sokak számára nyújtott nagy segítséget. A cascade kereskedelmi klímák további előnye, hogy 2 év garanciát biztosítanak rá, amely sok cég számára nyújt nagy segítséget. A kiváló minőségű termékeket már több éve forgalmazza Magyarországon a Fritotech Kft. A tartós és minőségi termékek már nagyon sok irodaházban nyújtanak segítséget a nyári és a téli időszakban egyaránt. Egyes modellek esetében a garanciális időszak meghosszabbítására is lehetőség nyílik, erre érdemes rákérdezni már az első találkozó alkalmával.