Az éltanuló osztálytársam eredményei teljesen leromlottak

,

Anna volt magasan a legjobb tanuló az osztályunkban, de szerintem még az sem lenne túlzás, ha azt mondanám, hogy az egész iskolában.

Nem számított, hogy reál vagy humán tantárgyakról volt szó, Ő mindenben brillírozott. Alapvetően egy nagyon intelligens lányról van szó, de emellé még hihetetlen szorgalma is van.

Aztán szegénynek a jegyei elkezdtek szépen lassan romlani, ami odáig fajult, hogy az átlaga már hármas alatti volt.

Nem csak a tanárok, de a diáktársai is teljesen értetlenül álltak az események felett, de mivel én vagyok Anna legjobb barátnője, ezért nekem elmesélte, hogy mi történt vele.

Az anyukája sajnos alkoholistává vált, és emiatt olyan borzasztóvá vált az otthoni légkör a számára, hogy alig bír ott maradni. Ezért ahelyett, hogy otthon tanulna, inkább csak mászkál a városban.

Úgy gondolom, hogy ez az állapot fenntarthatatlan, hiszen semmilyen körülmények között sem megengedhető, hogy egy egész családnak az életét tönkre tegye az alkohol.

Pedig létezik egy intézmény egy olyan kifejlesztett programmal, ami 70 és 75 százalék közötti hatékonysággal képes segíteni az alkoholbetegeken. Ez egy elképesztően magas szám!

De hogyan tud ez a program ekkora sikereket felmutatni az alkoholizmus elleni küzdelemben?

Ez egy olyan szakértők által megalkotott program, melynek az alapját amerikai Minnesota-modell képezi. Ez a modell már bizonyított a tengerentúlon, így mindenképpen egy kitűnő választást jelent!

A felepulok.hu weboldalán adott a lehetőség ahhoz, hogy további részleteket is olvashassunk erről az amerikai modellről, de sokkal fontosabb, hogy a saját 28 napos felépülési programjukról tájékozódjunk, hiszen a páciensek is azon fognak részt venni.

A lényeget tekintve ez egy olyan komplex program, ahol különböző módszereknek a segítségével fognak a résztvevő olyan technikákat megtanulni, melyekkel képesek lesznek az alkoholizmus ellen felvenni a harcot.

Ez 28 napon keresztül történik meg, méghozzá bentlakásos körülmények között. A bentlakástól egyáltalán nem kell megijedni, hiszen itt nem egy rideg intézetet kell elképzelni, hanem egy barátságos házat, ahova az ember nyaralni is szívesen elmenne.

A bentlakásnak köszönhetően a páciensek egy pillanatra sem maradnak egyedül, ezzel is csak növelve a program hatékonyságát.

Ha valakit igazán érdekel, hogy hogyan is fest ez a ház, akkor arra is van lehetősége a weboldalukon keresztül, hogy 3d-ben bejárja azt.

A weboldalon egy külön menüpont segítségével láthatjuk az ott dolgozó személyzetet is. Ez egy rendkívül kedves és szakképzett csapat, de ami még feltűnő, hogy közülük sokan maguk is felépülők, tehát ők már sikeresen felvették a harcot ezzel a szörnyű betegséggel.

Külön figyelmet érdemel az is, hogy több médiamegjelenéssel is rendelkeznek, melyek közül én már többet is végig néztem.

Mindegyikről elmondhatom, hogy rendkívül tanulságosak, és csak még tovább erősítik bennem azt is érzést, hogy ez a szervezet mindent tud az alkoholizmus elleni harcról.

Ha van a környezetedben olyan valaki, aki segítségre szorulna ebben az iszonyú küzdelemben, akkor a legjobb, ha felveszed ezzel a csapattal kapcsolatot. Ehhez három telefonszám is a rendelkezésedre áll, melyeket megtalálsz a kapcsolatok menüpontban.

Itt lesz lehetőség megbeszélni az állapotfelmérés időpontját, ami a fővárosban és Veszprémben is történhet.

Az állapotfelmérés során kiderül, hogy a 28 napos felépülési program jelenti-e az optimális megoldást a beteg számára.

A felepulok.hu csapata jelenti a legjobb választást ahhoz, hogy sikerrel fellehessen venni a küzdelmet ezzel a borzasztó betegséggel szemben.