Ásvány ékszerek a Nyilas csillagjegyben

A különböző csillagjegyek szülöttjeinek nagyon sok féle jelképük, ásványaik és egyéb jellemzőik vannak. Például a nyilasoknak az elemük a tűz, színeik közé tartoznak a mályvaszín, bíborvörös, ibolyaszín, ametiszt lila, indigókék, cinóbervörös, égszínkék, orgonalila. A Nyilas csillagjegyhez legjobban illő ásványok az ametiszt, borostyán, türkiz, jáspis, tanzanit, tigrisszem, gránát, lazurit, opál, lápisz, amazonit, szodalit, csaroit. Ezekből nagyon szép ásvány ékszerek készíthetőek, ráadásul ezeknek az ékszereknek rengeteg pozitív hatásuk is van viselőjükre, ráadásul ezek hatása azzal fokozható, ha csillagjegyünkhöz legjobban illő ásványokat választjuk.

Az ásvány ékszerek többféle kőből is készíthető ezáltal fokozva a különböző hatásokat, ráadásul a 2-3 fél ásványból készült ékszerek nagyon szépek. A Nyilas csillagjegyhez illő gránát, amazonit, lazurit ásványokból gyönyörű karkötő készíthető, hiszen nem csak színeik összhatásban vannak, továbbá hatásaik is nagyon pozitívan hatnak.

  • A gránátok élénkítik az immunrendszert, fokozzák a kitartás, valamint segítenek a gyulladásos betegségek gyógyulásában.
  • Az amazonit segít a lelkiegyensúlyban (oldja a feszültséget) emellett erősíti az agyat
  • A lazurit enyhíti a fejfájást és gyulladáscsökkentő, valamint nyugtatóan hat az idegekre, ezáltal segít a félelmek és depresszió leküzdésében.

Az ásvány ékszerek hatásaik növelése érdekében, viselés elött érdemes megtisztítani őket, a Nap, a Hold vagy a víz energiájával, hisz a tisztítással feltöltődnek energiával.