Álló szoláriumot vagy fekvőt érdemesebb használni?

A szoláriumok minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak napjaink kínálatában. Amiről azonban elsőként döntened kell, ha szalont nyitnál, az nem más, mint az álló és a fekvő gépek elhelyezésének aránya. A vendégek rendszerint mindkét megoldás iránt érdeklődnek, és érdemes akár mindkét típusból választani, így minden igényt ki lehet elégíteni.

 

Az álló szoláriumot leginkább azok szokták kedvelni, akik kényelem helyett inkább a gyorsabb barnulást preferálják. Természetesen egyéni elvárások függvénye, hogy ki melyik mellett teszi le a voksot. Vannak, akik kifejezetten kedvelik azt a relaxálásra szánható időt, melyet a fekvő szoli jelent számukra. Mások a gyorsaságot részesítik előnyben, és inkább az álló megoldás mellett döntenek. Amire azonban minden esetben fontos figyelni, az a megfelelő készítmények használata a szolizás alkalmával.

 

Rendkívül sokféle készítmény közül válogathatunk, és a belsőleg szedhető vitaminokon túl a bőr hidratáltságát és tartós barnaságát biztosító krémek, spray-k is széles választékban elérhetőek. A megfelelő készítmények használatával akár 40%-kal tartósabb színek érhetőek el, és a barnaság is egészen másfajta minőséget vesz fel, mintha ezek nélkül feküdnél be a szoliba. A szoláriumozással töltött percek az oly sokat emlegetett „én-idő” részei, amikor átadhatod magad a kellemes melegnek és egyúttal vonzó, igényes külsőd érdekében is sokat tehetsz.

 

Az EU-s előírásoknak megfelelő szolárium gépek minőségi és higiéniai követelményeknek is eleget tesznek. Az egészségtudatos barnulás szoláriumozással tökéletesen megvalósítható. Arra mindenképpen figyelj, hogy bőröd ápolt és hidratált legyen, ez ugyanis hozzájárul ahhoz, hogy egységes, mély barnaság legyen elérhető, mely egyébként magabiztosságodon is sokat dobhat. Bár társadalmanként és kultúránként eltérőek a vélemények arról, hogy milyen bőrszín az igazán divatos, de nálunk még mindig a barnaság, mint az egészség egyik szimbóluma az abszolút trend. Nem véletlen, hogy egyre több szalon nyitja meg kapuit és szolgálja a barnulni, szépülni vágyók igényeit.

 

A napsugárzás veszélyeire nem lehet elégszer felhívni a figyelmet, és még a prémium minőségű napvédő készítményekkel sem javasolt tartósan a napon maradni. Miért ne választanál helyette olyan alternatívát, mely tökéletes kikapcsolódás és egyúttal mégis garantálja az egészséges barnulást az év bármely időszakában?