Ablakkeret színek: Önnek melyik a kedvence?

A színek alapvetően határozzák meg hangulatunkat. Nem véletlen, hogy a lakberendezésben is előkelő szerep jut nekik. A berendezési tárgyakon, a dekorációs elemeken és a lakástextíliákon túl a nyílászárók színére is érdemes odafigyelni. A falak színe szintén hatással van arra, hogy mennyire érvényesülnek a térben elhelyezett tárgyak, vagy mutatja meg szépségét a választott nyílászáró színe.

 

Vannak olyan gyártól (mint például a Veka), ahol több mint 50 különböző szín közül is lehet válogatni. S hogy mi alapján tegyük le a voksot egyik vagy másik szín mellett? Az ízlésen túl az enteriőr jellege is befolyásolhatja ezt. A kis alapterülettel rendelkező, viszonylag kevés fényt kapó helyiségek esetében a világos árnyalatok javasoltak. A nagyobb szobáknál bátran dönthetünk a sötét, sokak szerint elegánsabb árnyalatok mellett.

A fa mindig is az élettér részét képezte, és a természetes színek a nyílászáró választásakor is gyakran kerülnek előtérbe. Alapvetően saját ízlésünk és a berendezési stílus az, ami döntő szokott lenni. Persze a megfelelő nyílászárók nem csak megjelenésüket, hanem funkciójukat illetően is figyelmet érdemelnek. A területen nem éri meg spórolni, annak ugyanis a kényelem és a biztonság láthatják kárát. De mégis mit várunk el egy megbízható nyílászárótól? Mit tudnak azok a gyártmányok, melyek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek?

 

A hőszigetelés az elsőszámú elvárás a vásárlók részéről. A megfelelő kialakításnak köszönhetően sokat lehet spórolni a fűtési költségeken, de nyáron is kevésbé szükséges a klíma használata. A hőszigetelő jellemzőknek hála a kellemetlen penész-jelenség is elkerülhető, ezzel saját és szeretteink egészségének érdekében téve. Az optimális hőszigetelés rendszerint együtt jár a kifogástalan hangszigeteléssel, ez pedig az otthon nyugalmának érdekében felbecsülhetetlen.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az időtálló minőség napjaink vásárlója számára szintén lényeges, hiszen ha már költött a beruházásra, akkor szeretné annak eredményét hosszú éveken át élvezni. Az ablakok a biztonság érdekében is kiemelt szerepet töltenek be, ezért ennek érdekében is ajánlott a megbízható gyártók nyílászáró kínálata.