A jelenlegi hőhullám sok klíma nagykernek fog kedvezni

Az elviselhetetlen hőség miatt sokan a klíma nagykereskedésekben is keresnek légkondi berendezést otthonra. A nyarak egyre fullasztóbb meleget hoznak és lassan az otthonokban megmaradni sem lehet klímaberendezés nélkül. Egyre többen döntenek a klímák beszerelése mellett, hiszen a közérzetünk is sokkal jobb egy hűtött lakásban. A Panasonic klímaberendezések minőségi és nagy teljesítményű készülékek, amelyek megbízható működésről tettek tanúbizonyságot már az elmúlt években is a hazai piacon. Az alfasonic a Panasonic Heating and Cooling Solutions márkát ajánlják.

Az Alfasonic a magyarországi klímapiac egy ik meghatározó disztribútora és évek óta szolgálja ki ügyfeleit. A cég a magyar klímaszerelők szinte összes igényét igyekszik folyamatosan kielégíteni minőségi termékkínálatával. A cég szervízt is biztosít a készülékekhez, így mindent el lehet intézni egy helyen. A klímaszerelők, a klíma tervezők, a szakemberek itt mindent megtudhatnak a lakossági kílmákról, a Panasonic hőszivattyúkról és a VRF rendszerekről. Ezeknek a klímáknak a telepítéséhez is megfelelő segítséget nyújtanak, így a szakemberek is biztosak lehetnek abba, hogy ügyfeleiknek min őségi szolgáltatás képesek hosszú távon nyújtani. A cég még 2012-ben alakult meg, így lassan 10 éve lesz a piacon. Mára már egyre több szakember választja a hozzáértő csapatot. A minőségi termékekre, a minőségi szolgáltatásokra és a megfelelő háttértámogatásra minden lakossági ügyfélnek és szakembernek szüksége van.

 

A Panasonic otthoni termékcsalád egy innovatív kialakítású és igen nagy hatékonysággal üzemelő tisztítórendszerrel is bíró termékcsalád, amely szinte az összes vásárlói igényt képes megfelelően és hatékonyan kielégíteni. Mára már egyre több változata érhető el a piacon, így a szakembereknek és a lakossági vásárlóknak is van miből válogatniuk. Az Etherea termékcsalád megfelelő megoldást kínál. A TCL klímákra a megfizethetőség és a megbízhatóság jellemző. A csúcstechnológiás modern megjelenésű berendezések az 1981-ben alakult TCL csoport termékei. Mára már a cégcsoport vezető háztartási gép és szórakoztató elektronika gyártó. A klímákkal 1999 óta foglalkoznak és nagyon rövid idő alatt kiemelt ágazattá nőtte ki magát a vállalatcsoporton belül. Évente mintegy 10 millió lakossági és kereskedelemben használatos klímaberendezést értékesítenek mintegy 165 országban.