A hétvégén pólót nyomtattunk a lolmarkt.hu-nál!

A hétvégén a barátnőm nálunk volt. Szombaton reggel megérkezett hozzánk, elmentünk együtt bevásárolni, majd pedig főztünk együtt jót és utána együtt ebédeltünk. Aztán elmentünk sétálni a környéken és megnéztünk egy helyi kiállítást, a barátnőm nagyon szereti a művészetet. Este pedig elmentünk vacsorázni egy helyi étterembe. Megbeszéltük, hogy nem csak lustálkodni fogunk, így vasárnap reggel elmentünk együtt edzeni, majd hazajöttünk és jöhetett a megérdemelt pihenés, megnéztünk egy filmet. A hétvége remekül telt, nagyon örülök annak, hogy a barátnőm velem töltötte, remélem, hogy többször lehetőségünk lesz ilyen közös hétvégéket tartani.

Volt azonban egy váratlan momentum, ugyanis az egyik pillanatban a barátnőm riadtan pattant fel az ágyból és idegesen mondta, hogy majdnem elfelejtette a párjának a születésnapját. Nagyon megijedtünk, és azonnal beindultak az agytekervények azzal kapcsolatban, hogy mit tegyünk. Aztán sokat beszélgettünk az ajándékokról, és végül eszünkbe jutott a pólónyomtatás. Megbeszéltük, hogy keresünk egy rock témájú pólót, de ha nem találunk ilyet, akkor jöhet a pólónyomtatás. Így találtuk meg a lolmarkt.hu-t, ahol rövid határidővel elkészítették az ajándékot, ugyanis a bolt nem csak online érhető el, hanem fizikai üzletei is vannak.

Az egész nagyon egyszerű volt. Felmentünk a webáruházba, először megnéztük a kínálatot, ami egyébként hihetetlenül nagy, és persze le is csaptunk néhány igazán csajos és vicces mintájú pólóra, egyszerűen nem lehetett megállni! Azt is láttuk, hogy lehetőség van egyedi póló készítésére is, így végül az ajándéknak szánt póló esetében emellett döntöttünk, de azért külön megrendeltük a kiszemelt pólókat, mert nem lehetett kihagyni. A rendelés leadása roppant egyszerű folyamat volt, amikor leadtuk a rendelést, kiérkezett az e-mail címünkre egy visszaigazoló e-mail, ami tartalmazta a vásárlás részleteinek minden fontos adatát, és arról is tájékoztattak benne minket, hogy megkezdték a rendelésünk feldolgozását. Felhívták a figyelmét arra az oldalon, hogy ez a levél lehet, hogy spam mappába érkezik, de nem volt gond, megtaláltuk. Később értesítést kaptunk arról, hogy a pólónyomtatás elkészült, és hogy megtörtént a csomag átadása a futárszolgálatnak. Ezután a futárszolgálat is küldött tájékoztató e-mailt a kiszállítással kapcsolatban. Szóval minden egyes lépésről pontosan tájékoztattak minket.

Az egyedi pólónyomtatás végül úgy zajlott le, hogy elkészítettük a grafikát, amit elvittünk pendrive-on magunkkal a közelünkben megtalálható lolmarkt.hu üzletbe. Itt a segítőkész munkatárs felmásolta a gépére a pendrive-ról a grafikánkat, megkérdezte, hogy milyen méretű és milyen színű pólóra szeretnénk nyomtatni, majd mikor mindent leegyeztettünk, meg is kezdte a póló nyomtatását. Elmondta, hogy mennyi ideig fog tartani, ami nem volt sok, így aztán úgy döntöttünk, hogy megvárjuk. Nagyon jó volt végig nézni a folyamatot, és hogy ilyen rövid idő alatt megkaptuk a megtervezett pólót. A végeredmény tökéletes lett, teljesen úgy sikerült a póló, ahogy mi azt elképzeltük. A póló minőségében sem volt kivetni való, biztos vagyok benne, hogy sokáig fogja használni barátnőm párja, és abban is, hogy nagyon nagy lesz majd az öröm.

Mi az egri LOLmarktban jártunk, de egyébként az ország több pontján is megtalálhatók, van boltjuk Nyíregyházán, Miskolcon, Debrecenben, Dunakeszin, Maglódon, Soroksáron, Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Budakalászon is, és ugyebár ott van a webshop is, ahol rengeteg kész póló közül lehet választani, ráadásul van olyan minta, ami kifejezetten csak a webshopon keresztül érhető el.

A pólók mellett egyébként pulóverek, bögrék, sapkák, ajándék szobrok és vászontáskák is megtalálhatók a kínálatban. A termékek nagyon jól vannak kategorizálva, így könnyen lehet keresni a különböző témák között, de a weboldalon kereső is található, aminek segítségével bármire könnyedén rákereshetünk.